Бул. Тодор Александров, Бизнес Център Вая, ет.3
Бургас,
България
27.4465461
42.4899592
UserLikes
Име: ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ
Адрес: Бургас, Бул. Тодор Александров, Бизнес Център Вая, ет.3
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.eurobuildingengineering.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Инженерингова дейност
Дейност:

Проектиране и надзор в строителството.

Ключови думи: евробилдинг, евробилдинг инженеринг, инженеринг, eurobuilding, eurobuilding engineering
  • catalog.bg
  • ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ

За нас

Строителна компания Евробилдинг Инженеринг ООД с управител Георги Петков Танев е фирма, специализирана както в извършването на строително – монтажни дейности и преустройства на вече съществуващи обекти, така и в изграждането на нови строителни обекти.

За времето, през което фирмата развива своята дейност, се е наложила не само на българския пазар, но най – вече сред чуждестранни инвеститори. Компанията се гордее със завършените проекти на инвеститори от Англия, Ирландия, Шотландия, Уелс, Русия, Япония, Германия и Франция.

Водещата идея на Евробилдинг Инженерин
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ
г ООД е, Няма работа, която да е твърде малка за нас . Мениджърите на компанията ще Ви обърнат внимание и ще консултират всеки проект, независимо от неговия обем и местоположение. Те са наясно с всички проблеми, които биха възникнали преди, в процес и след завършване на строителството, и се стараят да ги елиминират навреме.

Строителството е основна дейност на Евробилдинг Инженеринг ООД и това, върху което градим репутацията си. Ние предлагаме проектиране и надзор в строителството – жилищно, курортно и промишлено, ремонт на сгради и съоръжения, ниско и високо строи
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ
телство, реставрация и извършване на всички видове строително-ремонтна дейност.

Гаранциите в строителството са описани в Законите на Република България и строителна фирма Евробилдинг Инженеринг ООД се съобразява изключително стриктно с тях но ние надхвърляме основните за България стандарти за качество и съобразяваме продуктите си със високите Европейски стандарти.

Освен чисто строителната дейност Евробилдинг Инженеринг ООД е тясно специализирана и в подготвянето и реализирането на инвестиционни проекти не само по българското Черноморие, а и в цяла България.
Открийте ни в Google+