Бул. Тодор Александров, Бизнес Център Вая, ет.3
Бургас,
България
27.4465461
42.4899592
UserLikes
Име: ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ
Адрес: Бургас, Бул. Тодор Александров, Бизнес Център Вая, ет.3
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.eurobuildingengineering.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Инженерингова дейност
Дейност:

Проектиране и надзор в строителството.

Ключови думи: евробилдинг, евробилдинг инженеринг, инженеринг, eurobuilding, eurobuilding engineering
  • catalog.bg
  • ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ

Партньори

ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Бългериан Пропертис ООД
Бългериан Пропертис ООД
Бългериан Пропертис ООД е една от водещите български компании за недвижими имоти, която обслужва български и чуждестранни инвеститори с интерес към имоти за инвестиция и ваканционни имоти. Специализирани са основно в посредничество и осигуряване на пълен набор от услуги при покупката на недвижими имоти в страната.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Гранити
Гранити
Фирма Гранити е регистрирана през 2002г., но започва активна дейност през 2003 г. Основната дейност е търговия на едро и дребно със строителни материали и санитария с действащи търговски обекти в град Бургас, Несебър, Сливен и Варна.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Еврокамион ЕООД
Еврокамион ЕООД
Еврокамион ЕООД е регистрирана през 2001 година с цел официално представителство на MAN Индустриални превозни средства, най-важната част от Германския концерн MAN, чиито акции са сред определящите индекса ДАКС на Фондовата борса във Франкфурт.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Евромаркет Груп
Евромаркет Груп
Евромаркет Груп е най-голямата търговска компания за индустриално оборудване и строителна техника у нас. Евромаркет Груп е официален представител на световни фирми като Hyundai Construction, Ammann Compaction, Lincoln Electric, Mitsubishi Forklifts, Gedore и др. Клиенти на компанията са почти всички значими фирми в България.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Киров АД
Киров АД
Фирма Киров АД е вносител на едра строителна, пътностроителна и минна техника, електрокари, мотокари и газокари, въздушни винтови, бутални, мобилни и турбокомпресори, хидравлични и електроинструменти
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - ЛУКС ИМОТИ
ЛУКС ИМОТИ
ЛУКС ИМОТИ е национална агенция за луксозни недвижими имоти в България и чужбина. С повече от 20 офиса в цялата страна, те имат изключителна селекция от най-престижните апартаменти, къщи, вили, офиси, магазини, парцели в България и във всички горещи дестинации по света.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - МКМ - БГ ГРУП ООД
МКМ - БГ ГРУП ООД
МКМ - БГ ГРУП ООД е създадена 2001 година с предмет на дейност търговия със строителни материали.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Топливо
Топливо
Топливо е едно от старите акционерни търговски дружества в страната, с повече от 50 годишна история. Добре разработената мрежа от магазини и складове определя дружеството като уникално за страната и му осигурява предимства на пазара за течни горива, строителни и отоплителни материали
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Eлтрак България
Eлтрак България
Фирма Eлтрак България е оторизираният дилър за България на най-големия в света производител на строителната и минната техника CATERPILLAR , както и изключителен дистрибутор на двигателите PERKINS и минните багери TEREX / O&K.
ЕВРО БИЛДИНГ ИНЖИНЕРИНГ - Партньори - Mелаинвест и партньори ООД
Mелаинвест и партньори ООД
Строителна фирма Mелаинвест и партньори ООД е регистрирана през 2002 год. като дружество с ограничена отговорност със 100 % частен капитал и основен предмет на дейност Проучване, проектиране, изграждане и ремонт на граждански и промишлени обекти .
Открийте ни в Google+